maanantai 4. marraskuuta 2013

Kiitos ja kumarrus

Suureksi iloksemme huomattiin että Kontulan pieni keittiö on päässyt ehdolle Indiedaysin Inspiration Blog awardseihin. Iso kiitos kuuluu teille ihanille lukijoille että olemme siellä ehdolla. Pieni keittiö Kontulassa on vihdoin sellainen blogi jota on nautinto kirjoittaa ja intoa riittää. Lisäksi te lukijat olette blogin suola ja näinkin lyhyen elon aikana me olemme kuitenkin saaneet jo pienen taustajoukon tekemään tästä bloggaamisesta mukavempaa. 

Joukko jossa kilpailemme on melko kova joten kunnia ehdolla olemisesta on sitäkin suurempi. Mukana on mm omastakin sivupalkista löytyviä suosikkejani sekä monta muuta loistavaa ruokablogia. Omalla kohdalla on ollut hieman vaikeuksia päättää mitä niistä itse äänestän.

Jos meitä haluat äänestää, se onnistuu täällä. Olemme kiitollisia jokaisesta äänestä, vaikkei ne voittoon vielä tässä vaiheessa varmasti riitäkkään.

Omia lemppareita löytyy muistakin kategoroista kuten Shoelover muotiblogit kategoriasta ja ihana Janet Fantazya-blogista kategoriasta kauneusblogit. Nyt niitä ääniä siis !
4 kommenttia:

  1. Oi, mahtavaa! Onnea ehdokkuudesta! :)

    VastaaPoista
  2. Onni suosi sinua arvonnassa ;) http://laaxojnas.blogspot.fi/2013/11/klassikko-valikyljys-ja-se-oikein-tehty.html lähetä yhteystietos laaksojnas@gmail.com

    VastaaPoista

Skriivaathan mielipiteesi ...