tiistai 28. tammikuuta 2014

Tunnelmia

Tunnelmia lauantai-illalta...
Vietettiin perheen kanssa Venäläistä iltaa viime lauantaina. Blinejä lisukkeineen, pelmenejä samojen lisukkeiden kera, seljankaa sekä baklavaa ja vanilijajäätelöä. Taustalla soi asiaan kuuluuvaa musiikkia, pöytä oli katettu koreasti, pöytähopeat kaivettiin esiin ja snapsitkin heitettiin huiviin.

Teemaillat on hauskoja, pientä piristystä tähän kurjaan talveen. Vapaat lauantait ovat vaan sen verran harvinaista herkkua että ihan turhan usein näitä ei päästä koko porukalla viettämään ja nytkin apukokki puuttui töidensä takia joukosta. 

Ja töistä puheenollen, kohta sinne on taas raahauduttava. Meneillään on niin työntäyteinen viikko että pieni blogiloma on ehkä paikallaan jottei pääsee kasaantumaan liikaa tehtävää tälle viikolle.

Siispä herkullista ruokaviikkoa sinne :) Täällä nautitaan lähinnä työpaikan keittiön antimista, muuhun ei kai aikaa jää.

15 kommenttia:

 1. Vitsit, olisi ihanaa opetella tekemään venäläistä ruokaa, koska sukujuureni vievät sinne. Eikä edes kovin pitkä matka, isoisoäitini tulee jo sieltä.

  Ja tuollaisia teemailtoja pitäisikin pitää. Jotain pientä piristävää perusarkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, sieltä suunnilta omakin suku on lähtöisin :)

   Venäläinen teemailta on super iisi, eli järjestämään vaan :)

   Poista
 2. Onpa koreasti katettu pöytä! Mä tykkään teemailloista! :) Juuri lauantaina vietetiin kaveriporukan kanssa italialaista iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on kreikan jälkeen tulossa todennäköisesti sitten italia. Tuleeko postausta teidän illasta ? :)

   Poista
  2. Harmikseni huomasin puolivälissä iltaa keskittyneeni enemmän seurusteluun ja kuohuviinin nauttimiseen, kuin esim. valokuvaamiseen. Havahduin jälkkärin kohdalla, joten ehkä siitä jotain tulossa :) Toisaalta, iltahan on silloin ollut vissiin super onnistunut, kun ei ole muistanut ajatella muuta kuin nauttia ystävien seurasta ja hyvästä ruoasta...? :)

   Poista
 3. Venäläisen keittiön parhaimmisto koolla. Teittekö ihan itse pelmenitkin? Se on ollut minulla jo pitkään listalla, mutta aina päädyn Deliciest-pussiin, kun en ole jaksanut vääntää niitä. Vielä minä joskus sen teen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empä tehnyt itse minkään, ei aika riittänyt :( Ohjeita kyllä olin jo selaillut ja tarkoitus oli ne itse vääntää mutta tällä kertaa näin. Ostin venäläisestä ruokakaupasta nuo ja siellä vierailu oli kyllä mukava kokemus. Menen varmasti uudestaankin ostoksille.

   Poista
  2. Hei, missä tuollainen aarre kuin venäläinen kauppa on?

   Poista
 4. wou mikä kattaus! Upea. Kyllä kelpas herkutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelpasi :) Itse oli kyllä sen verran poikki kuluneesta työviikosta että meinasi unen tarve voittaa herkkupöydän. Pysyin kuitenkin hereillä koko illan ja vasta ihan viime tunteina alkoi silmät luppaamaan :D

   Poista
 5. Oi nam, ihanan näköistä ja kaunis kattaus! Rupesikin tekemään mieli blinejä (ja juhlien järjestämistä). ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blinit ja juhlat on kyllä ihan loistava yhdistelmä :)

   Poista
 6. Herkullinen teemailta:) Ja tuo kattaus tosi nätti:)

  VastaaPoista
 7. Oi, blinejä pitäisi kyllä joku kerta tehdä. Joskus 90-luvulla oltiin Pietarissa ja vaikka hotellin sapuskat eivät kaikilta osin ihan huippuhyviä olleet, niin niitä blinejä kyllä jäi ikävä!

  VastaaPoista

Skriivaathan mielipiteesi ...