torstai 12. joulukuuta 2013

Keittiöapulaiset

Olisi ehkä jo korkea aika esitellä Kontulan pienen keittiön kaksi innokasta keittiöapulaista, tai lähinnä "apulaista". Ehkä niiden apu ei olisi aina vältämättä niin tarpeen. Karvat eivät meidän keittiössä ainakaan pöllyä, jos näitä touhuajista on kyse. Muista en sitten tiedä. 

Kyseessä on arvoisa Kanandan sfinx kaksikko; Rasmus ja Amaranth. Pääasiallaisena tehtävänään vahtia ylhäältä hyllyltä mikron päältä että hommat tehdään oikein ja huolella sekä kaikkia säädöksiä noudattaen. Tai suotavaa olisi että siellä mikron päällä pysytään, tosin välillä he kai kokevat lähemmän tarkastelun olevan tarpeen. Ehkä mä en vaan osaa keittää tarpeeksi hyvin.

Neiti Amaranthin suloinen nenu. 


Komea herra Rasmus

Ja jokaisella kunnon herkkusuullahan ( tai ainakin sfinxillä ) pitää olla pari makkaraa masussa. Loppukevennyksesi siis neiti Amaranthin valloittavat vatsamakkarat.


Tyrniä ja tyrskyjä blogista löytyy herkullinen arvonta, osallistuhan :)

12 kommenttia:

 1. Aikamoiset katit sulla! :) Mä oon super-allerginen kissolle. Noilla kun ei ole karvoja, ei varmaan allergisoi samalla tavalla, vaikka kai se noidenkin iho hilseilee? :) Ja tosiaan, melko valloittavat vatsamakkarat, hah! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hilseilee se mutta allergiaa saattaa helpottaa se että sfinxejä pestään ja osa hilseestähän menee sitten viemäriin. Olen kyllä kuullut ja tiedänkin että allergisilla on sfinxejä ja rexkissoja ja he pärjäävät niiden kanssa ihan hyvin. Lisäksi omille kissoille usein siedättyy :)

   Poista
 2. Kiva nähdä näitä assitenttejanne;D Kauniit nakukissat. Etenikin tuo herra Rasmus. En ole tainnut luonnossa edes nähdä noita nakukissoja;olen entinen kissanomistaja itsekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nakukisut on kyllä vaan niin parhaita. Todella seurallisia, kilttejä, ymmärtäväisiä ja huumorintajuisia. Ei ollenkaan mitään sähikäisiä ja varsinkin pojat on todella sellaisia halipusikissoja <3 :D Vaikka kaikki kissat on kyllä lähellä mun sydäntä, karvoilla tai ilman.

   Poista
 3. Hehe. :) Minunkaan ei tarvitse kokata yksin, koira on aina keittiökaverina. Se ei "tee meteliä" läsnäolostaan, mutta on kyllä valmiina jos jotain sattuu putoamaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo koirat hoitaa kyllä ton siivouspuolen aika mallikkaasti !

   Poista
 4. Hihhih! Siinä vasta keittiöapulaiset :D <3 <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita ja ylväitä! Meillä on kaksi possun ja lampaan risteytystä keittiövahtina, etäisesti muistuttavat koiria ;). Yllättävän ulottuvaisia ja nopeita, ei passaa jättää mitään yliherkullista selän taakse...

  VastaaPoista
 6. Mä täällä päivitän itseäni ajantasalle, kun tää blogiseurailu on jäänyt harmillisen vähälle :(

  Mitä kisuille kuuluu tätänykyä? Ovatko olleet terveitä? :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kisuille kuuluu oikein hyvää :) Rasmuksella on ne ikuiset silmävaivat ja lääkitys mutta muuten kaikki on loistavasti. Kiva kun tulit piipahtamaan, itselläkin on ollut blogit vähän huonolla lukemisella jo jonkin aikaa...kiire !

   Poista

Skriivaathan mielipiteesi ...