torstai 21. elokuuta 2014

Kahvia ja second hand shoppailua Olohuoneessa

Second hand kauppa ja kahvila samassa, täydellinen yhdistelmä. Juuri tällainen on  Olohuone seconhand & Lifestyle. Voit uppoutua tutkiskelemaan ihania astioita, huonekaluja ja vaatteitakin sekä hörppäistä vielä kupin hyvää kahvia tai ehkä virkistävän limun. Kylkeen vielä joku herkku, mitä milloinkin on ja ah ! 

Omaan kovan innostuksen second hand kamaan, lähinnä astioihin sekä huonekaluihin ja täältähän niitä löytyy. Itse en voi Olohuonetta ohittaa käymättä siellä sisällä, en koskaan. Ehkä sille kahville ei aina ole aikaa mutta kipot ja kupit ehdin takuulla aina kurkistaa. Blogiakin ajatellen täältä on tullut ostettua jo vaikka mitä rekvisiitta kuvia varten. Mielelläni istahdan kyllä kahvillekkin ellei pidä jo rientää kun astioiden lumoista heräilen taas tähän maailmaan.

Tänä aamuna tosin onnistuin paikan ohittamaan, se kun oli vielä kiinni. Ehkä pieni nenän jälki saattoi ikkunaan jäädä. Terveisiä vaan paikan pitäjälle jos ihmettelit tahraa tullessasi töihin.


Olohuoneessa on jo niin kauniit wc-tilatkin että sieltäkään ei kiirehdi pois kun pitää jäädä kuvia ottamaan. Samalla joku jo repii ovea toiselta puolelta mutta muutama on ihan pakko saada.
Ravintolapäivään Olohuone osallituu myös aina jollain hyvyydellä. Frozen jogurtit ainakin menivät kuin kuumille kiville viime sunnuntaina.
Ja Olohuoneenhan löydät tietysti osoitteesta Fleminginkatu 7, aivan Karhupuiston läheltä. Suosittelen varsinkin jos kahvihammasta kolottaa ja samalla tekisi mieli ostaa muutama kaunis kippo, kuppi tai lasi. Nähdää siellä, sen verran vakkari ihmettelijä taidan kohta olla !

3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, tuo tulee ehdottomasti ensi viikon ohjelmalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä shoppailu, ihastelu ja kahvittelu hetkiä :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää,tuonne sitten seuraavan kerran Helsingissä;D

  VastaaPoista

Skriivaathan mielipiteesi ...