sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Päivä palautumiselle

Sunnuntaiaamuissa on sitä jotain, sunnuntaifiilistä tiedättekö ? Meille tämä on viikon ainut vapaapäivä joka toistuu joka viikko niin se pitää sisällään vielä enemmän fiilistä. Aamulenkki, aamiainen lehtiä lueskellen ja paljon kahvia. Sillä se sunnuntai lähtee käyntiin. 

Viime viikot on olleet ihan kamalan raskaita duunien puolesta, vapaat on siroiteltu kivasti yhden päivän vapaiksi sinne tänne ja vielä pari viikkoa pitäisi jaksaa ennen sitä onnea kun saa kaksi päivää vapaata peräkkäin. Vielä kun on vuoron perään aamua ja iltaa niin unetkin jää välillä melko vähille. Mun työ on melko fyysinen joten paikat alkaa olla aika pahasti jumissa ja päänsärky on jo ihan päivittäistä kun niska ja hartiat vihoittelee nyt ihan huolella. Eipä tossa yhdessä päivässä paljoa palauduta, ei henkisesti eikä fyysisesti. Tähän päälle vielä opiskelut jotka painaa päälle nyt ihan huolella. Tän vuoden puolella pitäisi valmistua ja ohhoh sitä hommaa riittää ihan kivasti vielä. Onneksi töissä alkaa nyt ensi viikon jälkeen uudet kuviot, siirryn uusiin tehtäviin ja siitä saan toivonmukaan vähän lisää intoa ja motivaatiota töihin. Noh, ainakin lisää liksaa että kai se seuraava palkkapäivä sitten vähän riemua tuottaa :D

Tänään suunnitelmissa olisi vaan sitten hengailla ja rentoutua. Palatutua tästä viikosta. Mmmm ja hieman herkutella sillä mun täytekakulla joka ei nyt kyllä ihan mennyt niin kuin Strömsössä. Makuun se ei kuitenkaan onneksi kai vaikuta. Ihan pieni katumus kyllä iski siitä että lupauduin sen kakun tekemään myös isoisän synttäreille. Voi hyvä luoja ! Kaikkeen sitä ihminen lähtee mukaan.

Odottelen tässä juuri että kaupat avaisivat ovensa, joku kiva ja kevyt lunch olisi kai paikallaan ennen herkkupöytään istumista ettei mene överiksi niin kuin tällaiselle sokerihiirellä on yleensä sellaisissa tilanteissa tapana käydä. Inspistä sunnuntain lounaaseen tuli aamulla haettua näistä; Espanjalainen keittiö kirjasta sekä sahramista.

Se on jännä miten sitä aina hämmästyy siitä voimakkaasta tuoksusta kun sahramirasian avaa. Ihan mieletön tuoksu sieltä tulee ja se valtaa koko keittön. Niin pieni määrä !

9 kommenttia:

 1. Onpa siinä mukava tukko sahramia! Mekin toimme sitä Espanjasta monta pientä pakkausta, ei meinannut uskoa, että kyse on aidosta tuotteesta, kun se oli niin paljon Italiaa edullisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Espanjassa sahrami on kyllä suht edullista. Pitääkin seuraavalla reissulla muistaa sitäkin shoppailla. On toi ihana mauste siitäkin syystä että todella pieni määrää riittää antamaan makua kivasti. Ei mene kamalasti kerralla, kun se kuitenkin täällä Suomessa jonkin verran maksaa.

   Poista
 2. Mä oon miettinyt sahramin ostamista, mutta tosiaan sen hinta hirvittää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sitä ei tosiaan paljoa tarvitse käyttää, toi kuvassa oleva tukko on gramma ja maksoi 8 € mutta siitä riittää kyllä useampaan kertaan ( riippuen tietysti mitä tekee mutta yleensäottaen ) :) Ostamaan vaan, sahrami on ihanaa !

   Poista
  2. Mä oisin laittanut sitä paellaan. Me löydettiin jostain joku sivu missä luki gramman maksavan 5-6e, mutta tosiaan noi hinnat varmaan vaihtelee aika paljon. Ja tosiaan pitäis olla tarkkana, että se on sitä aitoa.

   Poista
  3. Sahrami onkin paellan perusmauste mutta Espanjalaisessakeittiössä hyvin yleinen muutenkin, sitä on joka paikassa...enkä ihmettele yhtään :D

   Mä ostan mun sahramin aina Hakaniemen kauppahallin maustekaupasta ja sielläkin hinta oli muistaakseni ennen siinä 5-6 € kieppeillä mutta nyt viimeksi tosiaan toi 8 €. En tiedä missä asut mutta toi Hakiksen myyjä on ainakin ihan luotettava ja sahrami aitoa :) Stockmanniltakin näytti saavan sahramia mutta hinnasta en tiedä tai en muista enkä tosiaan ole koskaan ostanut sieltä.

   Poista
 3. Terrrrve kaveri, tässä sulle haaste: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2013/09/lihaton-lokakuu.html :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otamme haasteen ilolla vastaa ja mahdollisimaan moneen kasvisruokapäivään sekä postauskeen pyritään :) Tää on hyvä homma !

   Poista

Skriivaathan mielipiteesi ...