Joulu oli ja meni ja arkeen paluu tuntui ihan mukavalta. Tosin tätä arkea ei sitten onneksi kuitenkaan kovin kauaa kestä. Joululomien ja talvinloman väliin kun jää ainoastaan neljä työpäivää ja sitten ollaan taas kahden viikon lomalla johon kuuluu myös visiitti Barcelonassa. En malttaisi odottaa ! Juoluruokia vaan pitää sulatella tässä hetki että safka taas maistuu kunnolla ja Barcelonassa sen on pakko maistua, niitä herkkuja kun ei vaan sovi missata.
Meidän joulupöytä oli hyvin perinteinen. Lohta, silliä, toast skagenia, kananmaksapateeta, mummon tekemiä karjalanpiirakoita, kinkkua, lihapataa joka meillä on aina ihana täyteläinen Moskovanpata, perinteisiä laatikoita; peruna, lanttu sekä porkkana ja jälkkäriksi luumurahkaa. Kahvin kanssa vielä omatekoisia lemoncurdilla ja pistaasilla sekä timjamilla maustettuja valkosuklaakonvehteja, suklaa-olutkakkua, taatelikakkua, pipareita ja muita keksejä jne. Syötyä tuli siis...
Ah ja nam ! Mutta onneksi joulu on kerran vuodessa, se riittää :)
Naputtelen huomenna teille ohjeen noihin konvehteihin. Kananmaksapateen bongasin Andalucian Auringossa blogista ja tämä ohe oli niih hyvä että se jää repertuaariin ihan vakioksi.
Ihana joulumenu teillä, ja todella kaunis kattaus. :)
VastaaPoistaKiitos, äidin kattaus :)
PoistaNo joo nam! Vitsi mitä kaikkea teillä onkaan ollut!! :-) Ja ihanaa Barcelonan matkaa! :-)
VastaaPoistaKiitos, matka on varmasti taas kerran ihan huippu. Barcelona on se mun kaupunki, mun pitäs asua siellä ehdottomasti :D
Poistamustaherukkahyytelö kuulostaakin aivan ihanalta! on teillä kyllä ollut pöytä herkkua täynnä :-)
VastaaPoista