lauantai 31. elokuuta 2013

Yhdestä lisukkeesta on moneksi ...


Täällä himassa on lomalla tullut tehtyä enemmän kotiruokaa kuin pitkiin aikohin, siis sitten viime kesäloman kai. Lihapullia ja sienikastiketta, lohikeittoa yms. Yhden ihanan lisukkeen olen huomannut kivaksi vaikka minkä kanssa ja molempien edellä mainittujenkin.



Paistettua kesäporkkanaa ja kevätsipulia. Hippunen merisuolaa ja jos oikein herkkua haluaa ne paistetaan voissa, jos terveellisempää niin oliiviöljyssä. Sopii tosiaan lisukkeeksi mihin vaan ja lohikeittoonkin kaipasin hiemna twistiä joten paistoin sen päälle tätä ihanuutta makua tuomaan.



Ehkä muuten paras lohikeitto ikinä. Keitin sen kanaliemeen ( en pidä kalaliemestä ) ja joukkoon vaan retiisiiä, kukkakaalia, sipulinvartta ja porkkaanaa. Hieman kuohukermaa ja rasvatonta maitoa sekä tilliä ja isoja paloja tuoretta lohta sekä päälle vielä porkkana-sipulipaistosta. Nam !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaathan mielipiteesi ...