lauantai 14. syyskuuta 2013

Syntinen päivä

Tänään meillä on viettetty oikeaa relax-lauantaita. No okei, yksi viinilasiteline asennettiin seinään mutta muuten. On herkuteltu ( tähän mennessä) tuorepuurolla, aamiaispizzalla (kyllä aamiaiseksikin voi syödä pizzaa ) ja bataattimuffareilla. 





Aamiaispizza on ihan oikasti terveellistä mutta herkullista hemmottelupäivän ruokaa ja varmaan aika tykki olisi myös salitreenin jälkeen. Kiitos aamiaispizzasta kuuluu The good mornig blogiin mikä on täynnä ihan mielettömiä herkkuja niin aamiaiseen kuin muuhunkin ja vieläpä terveellisiä sellaisia. 

Bataattimuffarit eivät ehkä niin kevyitä mutta takuulla terveellisempiä kuin normit, pitivät sisällää bataatin lisäksi mm kaurahiutaleita, kreikkalaistajugurttia sekä tottakai bataattia. Ohje oli oma vedos ja yllätyinkin että noitahan söi mutta ehkä se vielä kaipaa hieman tuunausta. Eivät oikein irronneet vuoistaan, paistoinko liian vähän aikaa vai mitä ?



Tulossa vielä punaviiniä kotosalla, tapaksia ulkosalla ja varmaan sen jälkeen taas punaviiniä ja ehkä jotain pientä herkkua kotosalla. Yhteistä vapaapäivää siis vietellään, cheffi ja apukokki. Tiiminä me ollaan niin paljon parempia kuin erikseen <3

6 kommenttia:

  1. Ihanaa herkuttelua :) Täällä herkutellaan tortilloilla, omenapiirakalla, itsetehdyllä suklaalla jajjaaj mitähän sitä vielä keksisi :)!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikos torillat homemade ? Ootko jo kokeillut ? Mielettömän hyviä nimittäin :) Omenapiirakka kuulostaa hyvältä ja on niin sesongissakin nyt, nam !

      Poista
  2. Aika ihanan syntinen päivä herkkuineen;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tää päivä muuttui kyllä oikeasti syntiseksi ihan valtavalla illallisella ankankoipi confitteineen ja päättyi sitten vielä aika muhkeaan irttaripussiin sängyssä telkkaria tuijotellen :D

      Poista
  3. ihania aamuherkuja, kyllä sitä pitää hiukan aamulla ja sitten hiukan päivällä ja miksei vielä hippasen illallakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt on kyllä Sarpulla elämänasenne kohdillaan <3 Komppaan :D

      Poista

Skriivaathan mielipiteesi ...