maanantai 11. marraskuuta 2013

Pieni kurkistus menneeseen ja tulevaan

Loistavaa alkaavaa viikkoa sinnekkin. Tästä tulee hyvä viikko. Hyvät viikot alkavat hyvin, auringonsäteillä, aamulenkillä kirpsakassa ilmassa ja vapaapäivällä. Terveellä sellaisella.Viime viikko päättyi hieman ankeasti kamalaan niska/hartia kipuun sekä jumiin. Sairaslomaa tuli parjantaista eteenpäin. Päivät, siis koko viikonloppu olikin sitten super ankea. Kotona nyhjäämistä lähes pelkästään koska kroppa ei antanut pariin päivään armoa sitten yhtään. Jopa käveleminen sattui niskaan ja uskokaa tai äläkää, nieleminen. 

Isänpäivänä oli jo olo hieman parempi ja jotain olisi voinut tehdäkkin mutta eikös ollut pyhä ja koko Suomi on suljettu. Noh, matkustinhan metrolla Kamppiin ja ostin kaksi punajuurta sekä tuorejuuston. Huimaa !

Isänpäivääkän en saanut viettää. Jo vuosia mun isä on ollut aina isänpäivänä Espanjan auringon alla. Siellä vietetään myös äidin synttärit eli niidenkin juhliminen jää aina välistä. Ensi vuonna tosin tulee poikkeus, silloin koko perhe on täällä Suomessa ja me pidetään kunnon isänpäivä- sekä synttäribileet sitten. Kaikkien näiden vuosien edestä.

Noh valivalit sikseen. Tämä viikko alkaa hyvin myös siksi että kohta kömmin ylös tästä sohvalta. Puen, meikkaan ja lähden syömään apukokin kanssa johonkin ihanaan paikkaan. Haaveissa olisi ehkä jotain seafoodia kuten rapuja, simpukoita, maybe ostereita jne. Tai tapaksia. En osaa päättää. Lasillisella viiniä kutenkin, se on varma. 

Tässä hieman kuvia viime viikolta. Silloin käytiin mm keskiviikkona syömässä simpukoita Salutorgetissa. Jälkkäriksi ihanaa omenagrumblea ja vaniljakastiketta. Lauantaina mökötin kotona irtokarkkilulhon ja kynttilöiden kanssa. Tai noh, kuka nyt voi mököttää karkkikippo sylissään, ei kukaan. 

Glögikausikin avattiin eilen ja ehkä se saa tänään jatkoa. Mistähän löytyisi kaupungin paras glögi ?Portviinillä mielellään mutta muutkin käy. Ehdotuksia otetaan vastaan ihan tulevaisuuttakin ajatellen jos ei nyt enään tähän päivään vinkki ehdi.


Ja nyt ! Pakko pistää toimeksi että ehdin yhtään mihinkään. Mä aina jumitan tähän koneelle juttuun jo toiseenkin. Hauskaa maanantai-iltaa ja koko loppu viikkoakin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Skriivaathan mielipiteesi ...